Blue Hippo

Proficiat: Blue hippo, verkozen tot winnaar door de jury! Deze 2 jongens gaan Royal Blood achterna, met zichtbaar gemak bezweert hij zijn bas in combinatie met stevig drumwerk richting apotheose . voor de cover mixten ze little monster van royal blood met billie jean door elkaar.


Maar ook hun eigen nummers schudden de keet flink door elkaar, in royal blood stijl. het was natuurlijk wel de eerste keer dat ik ze zag. Het beste voor het laatste bewaart, ja? Veel succes nog in het waskot! En laat weten hoe het verder gaat met de prijs die je gewonnen hebt. 

Blue Hippo is een 2 koppige Antwerpse rock groep die bestaat uit Drum, zang en bas.

We zijn 19 jaar met éénzelfde passie “muziek”.

2 jaar geleden zijn we begonnen in de kelder ondertussen zitten we in het waskot, maar staan te popelen om het podium te bespringen.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *