Zigz

Troubadour in spe

Zigs zigs zigs toch… Waar moet ik beginnen 😉 ? In één woord : geweldig. Ik had eerlijk gezegd al een donkerbruin vermoeden, de zevende hemel da doe ze goe eh maatje 😀 . Hopelijk heb je een hitje met ik zen weg, waarmee je de prijs voor beste song wint.  Je bent ook een man van het vrije woord eh vriend. heb je die tekst zelf geschreven? hoewel dat nogal ver ging met de sixtijnse kapel enzo. Maar ik zal het nog eens vragen: wat was kunst alweer? ik ben het vergeten, sorry 😉 En dan dien Bruno Mars erachter, schitterend! Ze was wat verlegen maar ze is toch opt podium gekomen he. Ik wens jullie veel succes samen! Geluidsopname op aanvraag.

Hij had er zin in vanavond, onze zigs, en dat zullen we geweten hebben want deze kerel gaat namelijk naar de finale! Met zijn nederlandstalige rap over liefde en leven bewijst hij dat hij een plaatsje verdient in de finale. voor de gelegenheid had hij een mederapper ( of hoe zeg je dat ) meegebracht ter ondersteuning. 

Halverwege bespringt een onbekende het podium en begint mee te dansen, maar zigz houd het hoofd koel en doet vlotjes voort. 

 

Voer voor de liefhebbers van de nederlandstalige rap en hip-hop scene!


Sinds jonge leeftijd was Ziggy Leys (Zigz) gepassioneerd bezig met muziek. Zo heeft hij in zijn jongere jaren ettelijke jaren de muziekschool opgezocht. Naast klassieke muziek, jazz, blues, en rock heeft hij een onwaarschijnlijke passie voor hiphop. Ziggy was 13 jaar toen hij zijn eerste hiphop track maakte, met vele die daarop volgden.

Ondanks alle tegenslagen en haat die hij heeft moeten doorstaan is Ziggy blijven doorgaan met zijn liefde voor muziek door teksten te schrijven die velen hebben verbaasd.
Dezer dagen is hij bezig met collabs tussen internationale artiesten en homies van thuis.
Als er één ding is dat zeker is; de muziek zal de oren van de mensen bereiken, misschien zijn het enkel zij die er interesse voor tonen, maar ze zullen alleszins iets bijleren!

One love, peace, and unity!

 

 

 

in hob-nob

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *